Mijn tweede Van Dale

Afmeting: 23,5 x 25,5 cm
Mijn tweede Van Dale
Beweeg over de foto om in te zoomen.
Dubbelklik op de foto om te vergroten.
Afbeeldingen laden...
24,99
Levertijd 3 werkdagen
Gratis verzenden vanaf € 35
Ook bezorging op zaterdag
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Omschrijving
Mama, wat is verliefd?', 'Opa, natuur, wat is dat?', 'Juf, de dokter zegt dat ik allergisch ben. Wat is dat eigenlijk?' Tja, hoe geef je duidelijk antwoord op deze kindervragen? Dit voorleeswoordenboek bevat 1000 woorden. In 300 verhaaltjes, versjes en tekeningen worden abstracte woorden en begrippen op een speelse en soms grappige manier uitgelegd. Dit vrolijke en soms vertederende voorleeswoordenboek is de opvolger van het succesvolle Mijn eerste Van Dale. Mijn eerste Van Dale is bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar, Mijn tweede Van Dale voor kinderen vanaf 4 jaar. Mijn eerste Van Dale verklaart de eerste 1000 woorden die kinderen moeten kennen voordat ze naar de basisschool gaan. Mijn tweede Van Dale bevat 1000 abstracte en voor kinderen moeilijk uit te leggen woorden zoals verliefd, verdrietig, ademen, zich aanstellen. Per trefwoord worden gemiddeld 3 begrippen in samenhang uitgelegd in voorleesverhaaltjes en geïllustreerd met een tekening van dezelfde illustratrice als van Mijn eerste Van Dale. Ieder verhaaltje wordt gevolgd door een zeer eenvoudige definitie om de voorlezer te helpen het begrip aan het kind duidelijk te maken. Daarnaast worden er bij de verhaaltjes vragen gesteld om de voorlezer te helpen om over het begrip met het kind in gesprek te gaan.
Dit boek biedt kinderen veel "voer" voor hun "honger" naar moeilijke woorden die ze vanaf die leeftijd ontwikkelen. Mijn tweede Van Dale is na Mijn eerste Van Dale een ideaal boek om de taalontwikkeling bij jonge kinderen te stimuleren en taalachterstanden bij kinderen te voorkomen en te verhelpen. Auteur: Martine Letterie. Inhoud: 176 pagina's. Geschikt vanaf 4 jaar.
Meer
Specificaties
Artikelcode: 3012242
Afmeting: 23,5 x 25,5 cm
Geschikt voor: Vanaf 4 jaar
EAN code: 9789066489479
Meer van Van Dale: My First English Van DaleMij Eerste Afrikaanse Van DaleMijn derde Van DaleVan Dale Juniorwoordenboek NederlandsVan Dale Basiswoordenboek Ned. GebarentaalWoordenboek Van Dale middelgroot Frans-Nederlands
Auteur: Martine Letterie
Illustrator: Paula Gerritsen
Bindwijze: Hardcover
Leesniveau: AVI Start
Aantal pagina's: 176
Verschijningsjaar: 2009
Uitgever: Van Dale
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Op dagen voor 21:45 uur besteld, volgende dag in huis
  • Gratis verzenden vanaf € 35
  • GRATIS afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg de procedure.
    Het artikel dient ongebruikt te zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking.
    Na retourzending ontvang je het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug.

Heb je een vraag over dit artikel?