Een vriend in de stad

Afmeting: 20,0 x 13,9 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Na een verhuizing uit het vertrouwde dorp voelt Ron, een jongen van dertien jaar, zich eenzaam in de nieuwe stad. Hij ontmmoet Pim die al enige routine heeft opgedaan op het criminiele pad. Rons verlangen erbij te horen brengt hem er toe samen met Pim op inbraak uit te gaan.

Een beginnende verliefdheid op een meisje uit de straat leidt uiteindelijk tot een knokpartij waardoor Ron in het ziekenhuis belandt en zijn misstap aan het licht komt.

Valentine Kalwij, Amersfoort 1949, is sinds 1973 werkzaam als lerares Nederlands. Ze was een aantal jaren redacteur van het tijdschrift voor jeudliteratuur ‘Bumper’. Zij schreef gedichten en verhalen, waaronder de bundels ‘Lefgozers’ (1986). ‘Een lolletje en andere veranderingen’ (1989), Het poëziebundeltje ‘Neem nu een paardebloem’ (1988) en het verhaal ‘Het lijk langs het spoor’(1994) (uitgeverij Holland, Haarlem).

De tekeningen in dit boek zijn van Charlotte Dematons.
Charlotte illustreerde een groot aantal prentenboeken. Voor het prentenboek Sinterklaas kreeg zij in 2007 de prijs voor het mooiste boekomslag. Op haar tekeningen gebeurt altijd heel veel. Kijk maar…

Dit boek is geschreven voor jongeren, afhankelijk van het taalniveau. AVI 6.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4849736
Afmeting: 20,0 x 13,9 cm
EAN code: 9789073460553
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal pagina's: 107
Verschijningsjaar: 2001
Illustrator: Charlotte Dematons
Bindwijze: Paperback
Uitgever: Tricht, Uitgeverij Van
Auteur: V. Kalwij
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.