Pip en raf - start 1

Afmeting artikel: 21 x 16 cm
Omschrijving
Vrolijke boeken voor kinderen die net kunnen lezen. Pip en Raf spelen graag samen. Ze doen een hardloopwedstrijd, gaan voetballen en Pip krijgt de hik, wat nu? Deze vrolijke, handzame uitgave uit de serie "lees lees lees'* is geschikt voor kinderen die ca. drie weken leesonderwijs hebben gehad. Het boekje is opgebouwd uit korte verhaaltjes over twee pagina's. Er worden geen hoofdletters gebruikt, wel leestekens. Elke korte zin bestaat uit twee tot vijf eenlettergrepige woorden met enkel korte klinkers. Ondanks de beperkte woordenschat zijn de verhaaltjes levendig en grappig. De vele zwart omlijnde tekeningen zijn helder van kleur en vriendelijk, met veel interactie. Bij dialogen is steeds het vignet afgebeeld van de persoon die aan het woord is. AVI-Start. Vanaf ca. 6 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4710373
Afmeting artikel: 21 x 16 cm
Geschikt voor: Vanaf 6 jaar
EAN code: 9789020618518
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer uit de serie lees lees lees: Pas op, sis! - start 1 De dag van lis en mik - start 2 Min gaat naar zee - start 3 Kan dat wel, juf mel? - start 2 Kas en Noek zijn de weg kwijt - M3 (2) Meer...
Materiaal: Papier
Auteur: Elles van Roosmalen
Illustrator: Petra Heezen
Bindwijze: Hardcover
Verschijningsjaar: juni 2018
Uitgever: Uitgeverij Kluitman
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.