Koning van Katoren

Beoordeling 4.67 / 5 door 3 klanten
Afmeting artikel: 21 x 14 cm
Omschrijving
Het uitgekozen boek voor "Geef een boek cadeau" in 2020: Koning van Katoren, het avonturenboek van Jan Terlouw, in paperback uitvoering.
De vrolijke oude koning van Katoren is overleden, en er is geen troonopvolger. Zes zure ministers regeren nu al zeventien jaar het land en beweren dat ze een nieuwe koning zoeken, maar er gebeurt niets. Op een dag meldt de zeventienjarige Stach zich bij de ministerraad. Hij wil weten wat hij moet doen om koning van Katoren te worden. De ministers geven hem een aantal bijna onuitvoerbare opdrachten, die alleen tot een goed einde gebracht kunnen worden als je beschikt over Koninklijke eigenschappen als wijsheid, moed en zelfopoffering. Stach laat zich echter niet afschrikken; hij wil alles doen om de troon van Katoren te verwerven en het volk weer gelukkig te maken. Hij laat zich zelfs niet afleiden door Kim, het meisje dat hij tijdens een van zijn kruistochten ontmoet en op wie hij verliefd wordt.

Het initiatief 'Geef een (prenten)boek cadeau' heeft als missie alle - maar dan ook alle - kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de allermooiste kinderboeken. Als er thuis mooie boeken zijn, ontdekken kinderen en ouders hoe leuk lezen en voorlezen is; hoe heerlijk het is om je te verliezen in een prachtig verhaal, in een onbekende wereld. Geletterdheid is bovendien een voorwaarde voor succes op school en later in de samenleving. Om die missie te laten slagen wordt ieder jaar in februari een klassiek jeugdboek ter beschikking gesteld voor maar 2 euro!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6506435
Afmeting artikel: 21 x 14 cm
Geschikt vanaf: 10 jaar
EAN code: 9789082969542
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Auteur: Jan Terlouw
Bindwijze: Paperback
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Reviews
Beoordeling
4.7 / 5 door 3 klanten
5 sterren
2 Reviews
4 sterren
1 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Koning van Katoren
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 27 maart 2020 heeft dit artikel gekocht
Op 2 maart 2020 heeft dit artikel gekocht
Op 2 maart 2020 heeft dit artikel gekocht