Knisperboekje Hello Bird!

Afmeting artikel: 16,5 x 15 x 3 cm
Omschrijving
Zwart met wit is een evergreen. Deze combinatie van 'niet-kleuren' is een superchique klassieker, die tegenwoordig weer helemaal en vogue is. Bovendien is het gebruik van zwart en wit goed voor de ontwikkeling van je kind. Baby's houden van contrasterende kleuren. Hoe hoger het contrast, hoe beter ze het zien. De ontwerpen in deze nieuwe babylijn kenmerken zich door een speelse herhaling van grafische patronen. In de illustraties zijn kleine kleuraccentjes verstopt. Dat maakt de producten extra spannend en leuk om mee te spelen.

We beginnen deze nieuwe serie met een vrolijk en hoogwaardig uitgevoerd knisperboekje, voorzien van een rammelaar. Back to the basics en helemaal van deze tijd!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6506024
Afmeting artikel: 16,5 x 15 x 3 cm
Geschikt vanaf: 0 maanden
EAN code: 8712048306434
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Papier
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.