De bus van Muis

Afmeting: 17,6 x 13,6 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Vandaag rijdt Muis met haar bus naar zee. Onderweg pikt ze haar vriendjes op. Dottie met haar parasol, Eddie Eekhoorn met lekkere dingen voor de picknick. Het is druk op de weg, maar Muis let goed op. Daar is Kora Kip, ze heeft haar zwemband al om. En Kees Krokodil en Oscar Olifant met hun emmer en schepje en een bal. Het is niet ver meer. Samen zingen ze een liedje. De wielen van de bus gaan rond en... Hoera, ze zijn er! Wat is het fijn aan het strand!

Muis is al meer dan 25 jaar een favoriet vriendje van dreumesen en peuters. Ze beleeft herkenbare avonturen voor kinderen over de hele wereld. Geschilderd in de vrolijke kleuren waar peuters zo van houden.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6502951
Afmeting: 17,6 x 13,6 cm
EAN code: 9789025872113
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal pagina's: 18
Verschijningsjaar: 2017
Bindwijze: Hardcover
Uitgever: Leopold
Auteur: Lucy Cousins
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.