De A van appel en de B van Boer Boris

Afmeting: 18,8 x 18,4 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Boer Boris is favoriet bij kleuters, maar ook peuters zijn dol op deze stoere boer! Met dit leuke boekje kunnen peuters kennismaken met het alfabet.

Leer het alfabet met Boer Boris
In dit stevige kartonboekje komen alle letters van het alfabet voorbij, gekoppeld aan herkenbare dingen, dieren en mensen uit de wereld van Boer Boris. De E is van emmer, die neemt Boer Boris mee naar zee. De L is van laars, daar stapt hij in rond. En de T? Die is natuurlijk van tractor!

Ted van Lieshout en Philip Hopman
De populaire Boer Boris-serie van Ted van Lieshout en Philip Hopman is al vaak in de prijzen gevallen. Zo werd 'Boer Boris in de sneeuw' bekroond met een Vlag & Wimpel en werd 'Boer Boris gaat naar zee' gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015! Dit boekje is speciaal gemaakt voor peuters, met lekker stevige kartonnen pagina's.

Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6503911
Afmeting: 18,8 x 18,4 cm
EAN code: 9789025767396
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2017
Aantal pagina's: 26
Uitgever: Gottmer
Bindwijze: Hardcover
Illustrator: Philip Hopman
Auteur: Ted van Lieshout
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.