Quercetti Pixel Evo Insteekmozaïek

Afmeting: verpakking 36 x 28 x 6 cm
Omschrijving
Maak de mooiste afbeeldingen door de gekleurde knoppen op de juiste plaats in het bord te steken. Breng de 4 voorbeeld patroonkaarten tot leven of laat je fantasie de vrije loop en maak je eigen kunstwerken. In de set vind je 300 pinnen in verschillende kleuren en formaten. Quercetti Pixel Evo Insteekmozaïek is een leerzaam spel wat helpt bij de ontwikkeling van hand-oog coördinatie en fijne motoriek. Na het spelen berg je de pinnen en afbeeldingen gemakkelijk op in de standaard die ook als opbergdoos te gebruiken is. Aan het stevige handvat neem je dit tijdloze spel overal mee naar toe.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2310102
Afmeting: verpakking 36 x 28 x 6 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 8007905009444
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Hieronder staan vragen die andere mensen al gesteld hebben

Op 18 oktober 2017 om 21:24 door Linda Ik heb een vraag over "Quercetti Pixel Evo Insteekmozaiek". Er staat bij dat er 4 voorbeeldpatronen bij zitten. Maar bevat deze set nog meer voorbeelden (b.v. in een voorbeeldenboekje)?

En tot welke leeftijd is dit artikel aan te raden?
Reactie van Lobbes.nl Beste Linda,

Bedankt voor je vraag.

Wij hebben het in de leeftijdscategorie 3 jaar t/m 6 jaar verwerkt. U ziet als het goed is op afbeelding 3 dat er 4 voorbeeldpatronen bij zitten, die ze kunnen overtrekken en 4 andere voorbeelden die je zelf kan maken. Dus in totaal zitten er 8 voorbeelden bij.

Hartelijke groet,
Marvin van Lobbes.nl
Staat het antwoord hier niet tussen? Neem contact met ons op of stel je vraag hier!