Fischertechnik Robotics - 3D-Printer, 600dlg.

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting: verpakking 44 x 31,5 x 15 cm
Omschrijving
Bouwen, aansluiten en printen maar! Met deze doe-het-zelf kit maak je je eigen 3D printer. Zo kun je je eigen onderdelen zelf op elk gewenst moment thuis uit printen. Je kunt de meegeleverde voorbeelden printen maar je kunt ook je eigen ontwerpen maken. Deze robuuste 3D printer is eenvoudig te bouwen en je gebruikt hem voor het 3D-printen van verschillende onderdelen. Hierdoor krijg je veel technisch inzicht en basiskennis van 3D-printen en van technologie. Inclusief software voor het besturen van de printer via een USB en jouw eigen computer.

-Besturingseenheid in een fischertechnik-ombouw met Atmel Microcontroller, USB-aansluiting voor PC (USB Micro B, incl. kabel), 4 stappenmotoren (voor X-, Y, Z-as en extruder), ein hoog vermogen uitgang (MOS-FET) voor de spuitmond van de extruder (Hotend), aansluitingen voor 3 eindschakelaars en een temperatuursensor, gelijkstroom aansluiting voor de totale stroomverzorging (19V, 5A), afmetingen: 150x90x25mm.
-3D-printer software op CD, met slicer-functie en printeraansturing, speciaal afgestemd op de 3D-printer van fischertechnik (Windows 7, 8 en 10). Diverse kant en klare print-voorbeelden worden als G-code bijgeleverd.
-4 zeer krachtige stappenmotoren (X-, Y, Z-as en extruder), 3 minischakelaars (als eindschakelaar voor de X-, Y- en Z-as), verwarmbare spuitmond (voor filament Ø 1,75mm) met temperatuurbewaking, printvloer met afneembare plaat.
-Voeding (AC input 100-240V, DC output: 19V, 5A, 50-60Hz).
-Kwalitatief hoogwaardig (proef)voorraad filament (PLA, doorsnede 1,75mm). Dit materiaal (PLA) kan apart nabesteld worden in de specifieke fischertechnik-kleuren.

Technische data:
- Printbereik: 115x100x80 mm
- Laagdikte: min. 0,2 mm
- Filament diameter: 1,75 mm
- Spuitmond diameter: 0,5 mm
- Materiaal: PLA (polylactide)
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2580644
Afmeting: verpakking 44 x 31,5 x 15 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 4048962250312
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Robot:
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Fischertechnik Robotics - 3D-Printer, 600dlg.
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 30 oktober 2016 heeft dit artikel gekocht