De Gorgels Taalspelletjes 7-10 jaar

Afmeting verpakking: 24,1 x 21,6 x 3,2 cm
Omschrijving
Wie maakt de meeste woorden met typische Gorgelwoorden? In de Gorgels Taalspelletjes maak je naast Gorgelwoorden, ook woorden met de gegooide beginletter en zinnen binnen de zandlopertijd. Op de scorekaart van De Gorgels Taalspelletjes hou je de scores bij en weet je wie de winnaar is als je de spelletjes met z'n tweeën speelt. De stiften zijn uitwisbaar, dus ze kunnen eindeloos worden gespeeld. Dat kan op twee niveaus, zodat het geschikt is voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Met De Gorgels Taalspelletjes oefenen kinderen met spelling, AVI, M4, E4 en M5. Ze vergroten hun woordenschat en oefenen met het lezen en schrijven van woorden en zinnen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6506327
Afmeting verpakking: 24,1 x 21,6 x 3,2 cm
Geschikt voor: Vanaf 7 jaar
EAN code: 9789048734214
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Gorgels: De Gorgels Verrekijker De Gorgels Bordspel De Gorgels De wereld van de Gorgels De Gorgels en de Grote Operatie Meer...
Materiaal: Karton
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.