Quercetti Pixel Art Maak je eigen Portret

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting: verpakking 57 x 43 x 8 cm
Omschrijving
Met Quercetti Pixel Art Photo worden je favoriete foto's de meest unieke kunstwerken, geschikt voor jong en oud. Maak een foto, upload deze foto op de website die vermeld staat op de doos, print de pixel foto, plaats de afbeelding boven 1 van de geperforeerde borden, duw de desbetreffende pinnen erin, herhaal dit met alle afbeeldingen en je bent klaar! De pinnen worden geleverd in zes verschillende kleuren. Kijk je op de juiste afstand naar je meesterwerk dan ontstaat er een magische explosie van kleuren, alsof het beeld bestaat uit duizenden kleuren en tinten, net als een foto. Het is hetzelfde principe als het pointillisme; vele kleine punten die vervolgens opnieuw samengesteld en gemengd worden door het menselijk oog. De set wordt geleverd met o.a. 24.000 pinnen met een doorsnede van 4mm., 16 geperforeerde borden en 4 frames. Door middel van de 4 frames kunt u de 16 borden aan elkaar bevestigen én ophangen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2310067
Afmeting: verpakking 57 x 43 x 8 cm
Geschikt vanaf: 9 jaar
EAN code: 8007905008423
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Quercetti Pixel Art Maak je eigen Portret
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 2 januari 2021 heeft dit artikel gekocht