Kerstkabouter en Accessoires Set

Afmeting verpakking: 36 x 24 x 5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, morgen in huis
32, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.174 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Complete doos met knutselmaterialen met 24 creatieve ideeën om je kerstkabouter in december voor de 'kabouterdeur' op te voeren, met alles wat je nodig hebt om de scènes te maken. Aan de hand van de meegeleverde instructies kunt u gemakkelijk aan de slag.

Op de achterkant van de doos staan 24 foto's, elk met een leuke activiteit die de elf elke dag van 1 tot 24 december kan doen. De kabouter kan bijvoorbeeld wat kerstversieringen ophangen, een kerstboom omhakken, een kleurboek inkleuren, een sneeuwpop bouwen, een geheugenspel spelen, etc. De activiteiten zijn ontworpen om door de volwassenen te worden opgevoerd, zodat het kind is verrast door wat de kabouter vannacht heeft uitgespookt. Sommige activiteiten kunnen door de kinderen zelf worden gedaan. Je kunt je aan de getoonde volgorde houden of zelf een klein verhaaltje maken, zodat de kabouter op de afzonderlijke dagen je eigen kersttradities volgt - bijvoorbeeld bakken op dezelfde dag als je gezin. Op het inspiratieblad in de doos kun je zien wat je nodig hebt voor de betreffende activiteit, terwijl je via de QR-code op de doos een korte inspiratievideo kunt bekijken over hoe je de ideeën tot leven kunt brengen.

Zet de activiteiten op voor de elvendeur of het elfenhuis, afhankelijk van waar je kabouter woont en welke tradities bij jou thuis worden beoefend. Houd er rekening mee dat de deur van de kabouter niet bij deze set is inbegrepen, maar apart moet worden gekocht. Deze kabouterdeur biedt een gemakkelijke oplossing waarmee je zowel creatief kunt zijn als je eigen elementen kunt maken voor activiteiten voor de deur van de kabouter die het nog spannender maken om af te tellen naar Kerstmis voor de kinderen.

Inhoud: Silk Clay, metallic papier, piepschuim ballen, vilt, jutestof, kerstbomen, houten spoelen, slee, klompen, snijplank, deegroller, kom, katoenen garen, kralen, pom-poms, clips, dubbelzijdig plakband , houten stokjes, lijm, houten schijven, pijpenragers, touw van bastvezel, kleurpotloden
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6021545
Afmeting verpakking: 36 x 24 x 5 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 5712854447621
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Kerst:
Merk: Creativ Company
Materiaal: Klei
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Kerstkabouter en Accessoires Set'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.