Crayola Washimals - Spa Speelgoedauto Set

Beoordeling 5 / 5 door 5 klanten
Afmeting verpakking: 33 x 24 x 14 cm
Omschrijving
Geef jouw Washimals dieren kleurrijke designs en schoonheidsbehandelingen in deze Crayola Washimals Spa Speelgoedauto set! Heb jij altijd al dierenverzorger willen worden? Met deze set kun je jouw Washimals dieren echt ultiem verzorgen. Deze speelgoedauto is uit te klappen tot echte spa met ontkoppelbaar schoonmaakbadje en waterpomp.

Zet de twee bijgeleverde Washimals hondjes in de speelgoedauto en versier ze kleurrijk met de bijgeleverde uitwasbare viltstiften. Ben je klaar met kleuren en spelen? Dan kun je de diertjes weer schoon wassen in het schoonmaakbadje met de waterpomp! Het werkt heel makkelijk. Vul de pomp met water en druk op de knop om water te spuiten. Gebruik het schoonmaakborsteltje om de kleuren er goed af te wassen.

De creatieve speelgoedset is inklapbaar met opbergruimte voor alle accessoires. Zo is de set makkelijk mee te nemen voor onderweg! Bevat een werkende speelgoedauto, 2 Washimals dieren, 3 afwasbare viltstiften, waterpomp en schoonmaakborsteltje. Dit creatieve speelgoed is een superleuk cadeau om te geven aan kinderen vanaf 3 jaar.

<b>Over Washimals </b>
Kleur, verzorg en was je schattige kleine huisdieren, daar staan de Crayola Washimals™ voor!
Crayola brengt een reeks van verzameldieren om in te kleuren en te personaliseren. Geef je lievelingsdieren een kleurrijk design! Daarna gaan de Washimals dieren in bad waar ze schoon gespoeld worden met water. Maak de diertjes nat, schrobben met de borstel, naspoelen, laten drogen en opnieuw beginnen. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden om je dier te decoreren met kleur.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3480183
Afmeting verpakking: 33 x 24 x 14 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0071662073725
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 5 klanten
5 sterren
5 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Crayola Washimals - Spa Speelgoedauto Set
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 13 juli 2021 heeft dit artikel gekocht
Op 27 april 2021 heeft dit artikel gekocht
Op 25 januari 2021 heeft dit artikel gekocht
Op 18 januari 2021 heeft dit artikel gekocht
Op 11 december 2020 heeft dit artikel gekocht