Crayola Washimals - Tattoo Studio Set

Beoordeling 5 / 5 door 2 klanten
Afmeting verpakking: 16 x 13 x 12 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Omschrijving
Geef jouw Washimals dieren coole tijdelijke tattoo designs met deze Crayola Washimals Tattoo set! Zet Lola de Chihuahua en Winston de Bulldog in de roterende tattoo stoel. Decoreer vervolgens de diertjes met de bijgeleverde uitwasbare stempelstiften.
Laat jouw nieuwe favoriete huisdieren lekker spelen in de tattoo winkel. Klaar met kleuren en versieren? Zet dan de Washimals dieren in het badje om ze schoon te maken! Met water en het schoonmaakborsteltje was je de schone inkt eraf en maak je de honden weer helemaal wit om ze opnieuw te kunnen versieren. Zo heb je dus eindeloos creatief kleurplezier!
Deze speelset is inklapbaar tot een klein koffertje waardoor je deze makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. De set bevat een tattoo winkel, 2 Washimals dieren, 3 afwasbare stempelstiften, een schoonmaakbadje en schoonmaakborsteltje. Dit creatieve speelgoed is een superleuk cadeau om te geven aan kinderen vanaf 3 jaar.

<b>Over Washimals </b>
Kleur, verzorg en was je schattige kleine huisdieren, daar staan de Crayola Washimals™ voor! Crayola brengt een reeks van verzameldieren om in te kleuren en te personaliseren. Geef je lievelingsdieren een kleurrijk design! Daarna gaan de Washimals dieren in bad waar ze schoon gespoeld worden met water. Maak de diertjes nat, schrobben met de borstel, naspoelen, laten drogen en opnieuw beginnen. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden om je dier te decoreren met kleur. Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3480182
Afmeting verpakking: 16 x 13 x 12 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0071662074128
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 2 klanten
5 sterren
2 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Crayola Washimals - Tattoo Studio Set
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 2 april 2021 heeft dit artikel gekocht
Op 25 januari 2021 heeft dit artikel gekocht