Crayola Mini Kids - Kleurplaten A3 incl. 4 stiften

Afmeting artikel: 42 x 30 cm
Omschrijving
De Crayola reuze kleurplaten set voor kinderen zit vol met tekeningen van dieren uit de magische wereld. Door het grote formaat van de kleurplaten (49 x 32 cm) kunnen meerdere kinderen tegelijk een kleurplaat inkleuren. Naast de dieren kleurplaten bevat deze set ook 4 uitwasbare Crayola viltstiften. Kinderen kunnen dus gelijk aan de slag om de kleurplaten in te kleuren. De inkt van de viltstiften is afwasbaar van huid en uitwasbaar bij kleding (vlek direct behandelen voor het beste resultaat). Door het grote formaat kleurplaten nu nog langer kleurplezier!

18 REUZE KLEURPLATEN: Een heerlijke compilatie van kleurplaten met verschillende dieren uit een magische wereld. De afmetingen van de kleurplaten zijn 42 bij 30 centimeter. Door de afmetingen van de kleurplaten kunnen meerdere kinderen tegelijk tekenen.

CADEAU VOOR KINDEREN: Dit kleurboek is een prachtig cadeau voor op verjaardagen, feestdagen en alledaagse cadeau-gelegenheden.

KLEURBOEK VANAF 2 JAAR: Kinderen zijn dol op kleuren en met meer dan 18 reuze pagina's is kleurplezier gegarandeerd.

UITWASBARE KLEUREN: Van uitwasbare viltstiften en uitwasbare gelpennen tot uitwasbare kleurpotloden en uitwasbare verf, we helpen je creatieve kind schoon en creatief te houden met producten die gemakkelijk van de kinderhuid met water en de meeste wasbare kleding kunnen worden gewassen.


VERTROUWDE KWALITEIT: Crayola is gepassioneerd om ouders en opvoeders te helpen creatieve kinderen groot te brengen die geïnspireerde, originele volwassenen zullen worden. We hebben artistieke creativiteit bij kinderen geïnspireerd sinds de eerste doos met Crayola-waskrijtjes van de lopende band rolde.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3480195
Afmeting artikel: 42 x 30 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 5010065010406
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 1 stuk(s)
Materiaal: Papier
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.