Play-Doh Zoete Traktatie Speelset

Afmeting verpakking: 21,5 x 20,5 x 6,5 cm
Omschrijving
Hou je eigen Play-Doh bakfeestje! Aanstaande taartenbakkers voelen zich een echte banketbakker met de juiste gereedschapjes om alle mogelijke namaaktaartjes te maken. Bak Play-Doh tulbanden en maffe taartjes in de vorm van teddyberen en sterren met de 3 taartvormpjes, of bouw een geweldige lagentaart met de 3 taartsteekvormpjes en de stapelaar. En de versiering is natuurlijk het leukste werk! Gebruik de spuit om je taarten met zachte Play-Doh Plus te versieren. Maak hem af met namaak kaarsjes, malle vruchten en andere grappige versieringen uit de halve vormpjes. En zet je creatie tot slot op de schaal. De 2 kaartjes zijn er om je kleine kok te met vrolijke ideeën te inspireren. Maar het belangrijkste ingrediënt in je Play-Doh keuken is natuurlijk fantasie!

Inhoud: taartstapelaar, 3 steekvormpjes, taartstandaard, 3 taartvormen, ‘room’ spuit met 3 spuitmondjes, deegroller, serveerschaal, bord, mes, 2 ideeënkaartjes, 3 potjes met 56 gram Play-Doh boetseerklei en 2 potjes met 28 gram potjes Play-Doh Plus klei.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4541172
Afmeting verpakking: 21,5 x 20,5 x 6,5 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 5010993390175
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Klei, Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Boetseermateriaal om mee te spelen, niet om op te eten.