LEGO DOTS 41900 Regenboog Armband

Afmeting verpakking: 24,5 x 9,3 x 7 cm
Omschrijving
Kinderen die houden van draagbare kunst zullen deze coole LEGO® DOTS™ (41900) Regenboog armband set geweldig vinden! Deze knutselsets, speciaal ontwikkeld voor snel, gemakkelijk en intuïtief gebruik, bieden kinderen de kans om hun eigen sieraden te maken en deze aan hun kleding en stemming aan te passen.

Creatieve sieradenset
Deze coole armbandset bestaat uit een verstelbare, hemelsblauwe band die om zowel grotere als kleinere polsen past en 32 kleurrijke tegels, inclusief speciale tegels die zijn versierd met regenbogen en wolken, waarmee kinderen hun eigen creatieve speelgoedarmband kunnen ontwerpen, hun verbeelding en speelvaardigheden kunnen vergroten en zelf iets unieks kunnen maken.

Knutselspeelgoed voor kinderen
Met deze set kunnen kinderen fantasierijk bezig zijn en de armband versieren zoals zij dat willen. Passend bij hun stemming of als een geweldig staaltje zelfexpressie om te pronken met hun leuke ontwerpen, want alles is mogelijk bij deze armbanden. Een leuk cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2022985
Afmeting verpakking: 24,5 x 9,3 x 7 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 5702016667523
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 33
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.