Cavallino Mammoet Vrachtwagen met Aanhangers

Afmeting artikel: 105 x 25 x 19 cm
Omschrijving
Wat een bakbeest, deze robuuste ‘road train’-vrachtwagen! Het ontwerp van de vrachtauto is ontwikkeld in overeenstemming met de bedrijfskleuren van het bedrijf Mammoet Road Cargo. De auto wordt geleverd met twee aanhangers waarvan de zijkanten kunnen worden geopend of verwijderd. Er kan zoveel vervoerd worden in deze vrachtwagencombinatie!

De vrachtwagen heeft mooie realistische details en een doorzichtige cabine. Bouwmaterialen, auto’s of vrachtladingen speelgoed: deze vrachtwagen vervoert alles met grootste gemak tussen verschillende grenzen.
Als de twee aanhangbakken zijn bevestigd, is de totale lengte ruim één meter. Wow! Verder is deze vrachtwagencombinatie 19 centimeter breed en 25 centimeter hoog.

Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden oud.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1450821
Afmeting artikel: 105 x 25 x 19 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
EAN code: 4810344094339
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.