PUKYlino - My First PUKY Retro Blauw Loopfiets

Afmeting artikel: 51 x 26 x 22 cm
PUKYlino - My First PUKY Retro Blauw Loopfiets PUKYlino - My First PUKY Retro Blauw Loopfiets PUKYlino - My First PUKY Retro Blauw Loopfiets PUKYlino - My First PUKY Retro Blauw Loopfiets PUKYlino - My First PUKY Retro Blauw Loopfiets
Afmeting artikel: 51 x 26 x 22 cm
Afmeting verpakking: 51 x 27 x 18 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
Kleur: Blauw
Merk: Puky
Materiaal: Metaal
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Voor de 1ste verjaardag is een loopfiets een geweldig cadeau. Een PUKYlino is ideaal om aan de slag te gaan met de mobiliteit van je dreumes. De PUKY is voorzien van een zadel en veiligheidshandvaten die ergonomisch ontwikkeld zijn. Deze versie is geheel in retro blauw uitgevoerd.

Alle PUKY rijvoertuigen zijn zo gemaakt dat peuters die al zitten of lopen intuïtief mee kunnen bewegen en zo hun motoriek kunnen ontwikkelen. De PUKY is speciaal ontworpen voor gebruik op gladde oppervlakken. De kleintjes kunnen ervaring opdoen met op- en afstappen, afzetten en sturen.

Puky loopfietsen
Denk je aan een loopfiets, dan denk je aan Puky. Puky is gespecialiseerd in het ontwikkelen van loopfietsen voor kleine kinderen. Alle fietsjes zijn zo ontworpen dat ze de lichamelijke ontwikkeling stimuleren én ook nog ergonomisch zijn. My first Puky met 4 wielen is ideaal voor een 1-jarige dreumes, voor kleuters zijn er loopfietsen met 2 wielen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3520077
Afmeting artikel: 51 x 26 x 22 cm
Afmeting verpakking: 51 x 27 x 18 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
EAN code: 4015731030215
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Kleur: Blauw
Materiaal: Metaal
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.