Bestway Playcenter Tropisch Eiland

Afmeting artikel: 265 x 265 x 104 cm
Omschrijving
Waan je op een onbewoond eiland met het Bestway Playcenter Tropisch Eiland. Er is een vulkaan die water sproeit en de afneembare glijbaan zorgt voor veel glijplezier. Relaxen doe je op de afneembare waterbubbel naast het bad en heb je zin om actief bezig te zijn ga dan lekker spelen met het bal-of werpspel. Dit speelcenter heeft een opblaasbare bodem die voor veel comfort zorgt. Inclusief reparatie patch en aftapplug. Geschikt vanaf 2 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1980588
Afmeting artikel: 265 x 265 x 104 cm
Afmeting verpakking: 40 x 40 x 14 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 6942138926125
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Vinyl
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Gebruiken onder toezicht van volwassenen. Verdrinkingsgevaar. Leeg het zwembad als het niet wordt gebruikt. Plaats het zwembad niet op beton, asfalt of een ander hard oppervlak. Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Zie artikelomschrijving voor toegestane gewicht.