Smoby Baby Driewieler Blauw

Afmeting: driewieler: 66,5 x 50 x 51,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Deze blauwe Smoby baby driewieler groeit met je mee vanaf 10 maanden. Stop je speelgoed in de kantelbare laadbak en ga veilig op avontuur! Neem plaats achter het namaakstuurtje en de gashendel op de activiteitenboog en waan je een echte auto! Vanaf 15 maanden tover je het stuur onder het blad vandaan en klap je de voetsteunen op. Door zelf te sturen en te trappen leer je steeds beter fietsen terwijl je door een volwassene voortgeduwd wordt. Vanaf 30 maanden koppel je de duwstang los en kun je helemaal zelf rondfietsen!

De driewieler is gemaakt van metaal en stevig kunststof. De duwstang, de activiteitenboog en het zonnedoek zijn in hoogte verstelbaar en afneembaar. Het verstelbare zitje heeft een comfortabel kussen en is voorzien van een afneembare veiligheidsring. De driewieler heeft 3 geruisloze wielen en is aan de voorzijde zowel 360°C draaibaar als vast te zetten.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1440332
Afmeting: driewieler: 66,5 x 50 x 51,5 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 10 maanden
EAN code: 3032167406019
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof, Metaal
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.