LEGO Marvel 10790 Team Spidey bij de Vuurtoren van Green Goblin

Afmeting verpakking: 26,2 x 22,2 x 7,6 cm
Het Jaar van de Draak. Vier het Chinees Nieuwjaar met deze stoere draak! Je krijgt deze unieke set (t.w.v. €9,99) helemaal gratis bij besteding vanaf €79,99 aan LEGO artikelen! Maar wees er snel bij, want OP=OP.
Omschrijving
Kinderen kunnen met Spin en Ghosty mee naar Goblin Island, waar ze Sandman een schat van een schip zien stelen, in een karretje leggen en over een spoor terug naar het eiland rollen met dit Spider-Man constructie speelgoed. Je kind kan de slechteriken helpen opsluiten waar ze horen- in de gevangenis op het eiland. Dit Spidey and his amazing friends speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar zit boordevol superheldenactie - van de grot tot de pompoen boven de vuurtoren.

De Team Spidey LEGO set bevat 4 Spider-Man minifiguren - Miles Morales, Ghosty, Sandman en Green Goblin - plus een bouwbaar piraten scheepswrak, een spoorweg om gestolen schatten te vervoeren, een grot die dienst doet als gevangenis, het hoofdkwartier van Green Goblin in de vuurtoren en talloze leuke accessoires voor fantasierijk spel.

De set komt met simpele instructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal, en de LEGO Builder app biedt intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen. Dit Team Spidey constructie speelgoed kunnen kleuters samen met hun ouders bouwen om in het plezier te delen.

Afmetingen: de vuurtoren is ca. 22 cm hoog, 31 cm breed en 21 cm diep.
Bevat 149 onderdelen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023796
Afmeting verpakking: 26,2 x 22,2 x 7,6 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 5702017424156
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Spidey:
Aantal onderdelen: 149 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.