LEGO Ninjago 71764 Ninja Trainingscentrum

Afmeting verpakking: 38,2 x 26,2 x 7,1 cm
Omschrijving
Dit LEGO NINJAGO Masters of Spinjitzu Ninja Training Centre (71764) spinner speelgoed zit boordevol met alles wat fans nodig hebben om hun helden LEGO NINJAGO Zane en Jay te helpen. Het indrukwekkende LEGO NINJAGO spinspeelgoed biedt een reeks uitdagingen voor de ninja, waaronder van een glijbaan afgaan, over een slangenkuil springen en vechten met een dummy mech.

Dit bouwbare kinderspeelgoed bevat 3 LEGO NINJAGO minifiguren: Jay gewapend met een zwaard, Zane met een spinner en zwaard, en Boa Destructor met een zwaard, om doodsverachtende gevechten uit te spelen. Nieuw in januari 2022: wanneer kinderen de ninja-vijanden verslaan en hun training en missie voltooien, worden ze beloond met een verzamelbare missiebanner.

De NINJAGO Spinjitzu spinner wordt geleverd met interactieve digitale bouwinstructies om de bouwervaring nog leuker te maken. De gratis LEGO Bouwinstructies app is beschikbaar voor smartphones en tablets. De zoom- en rotatiehulpmiddelen helpen je het bouwbare model te visualiseren terwijl je bouwt. Bouwers kunnen ook hun voortgang op elk punt in de app opslaan.

Het grootste gebouw in de speelset is meer dan 4,5 in. (11 cm) hoog, 2 in. (5 cm) breed en 1 in. (3 cm) diep.

Bevat 524 stuks.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023513
Afmeting verpakking: 38,2 x 26,2 x 7,1 cm
Geschikt vanaf: 7 jaar
EAN code: 5702017151984
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 524 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.