LEGO Ninjago 71766 Lloyd's Legendarische Draak

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting verpakking: 54 x 28 x 5 cm
Omschrijving
De LEGO NINJAGO Lloyd's legendarische draak (71766)-set heeft alles wat ninjafans van 8 jaar en ouder nodig hebben om urenlang creatief te spelen. Kinderen kunnen dit verstelbare drakenspeelgoed ook upgraden met een zadel en grotere strijdvleugels die naar voren en achteren bewegen.<br><br>De bouwset bevat 4 NINJAGO-minifiguren: Lloyd met een zwaard die ook een capuchon kan krijgen, Nya met een speer, en de 2 NINJAGO-slangenkrijgers Viper Flyer met jetpack en zwaard, en Python Dynamite met dynamietstaaf en zijn ballistashooter. Wanneer kinderen de ninjavijanden verslaan en hun missie volbrengen, worden ze beloond met een verzamelbare banner (nieuw vanaf januari 2022).<br><br>De LEGO NINJAGO-speelgoedsets en -actiefiguren lokken kinderen weg van hun schermpjes naar een overrompelende wereld vol fantasierijke actie. Hier kunnen ze samen met hun dappere ninjahelden de schurken bestrijden met een adembenemende reeks bouwsets, waaronder draken, mecha-actiefiguren en ninjatempels. Bovendien zijn NINJAGO-speelgoedsets geweldige verjaardagscadeaus voor jongens en meisjes van 8 jaar en ouder die dol zijn op ninjagevechten.<br><br>Dit LEGO-ninjaspeelgoed is ca. 47 cm lang.<br><br>Bevat 747 stukken.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023438
Afmeting verpakking: 54 x 28 x 5 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 5702017151632
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 747 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Kleur: Meerkleurig
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
LEGO Ninjago 71766 Lloyd's Legendarische Draak
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 29 april 2022 heeft dit artikel gekocht