Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

LEGO Ninjago

Beoordeling 4.6 / 5 door 98 klanten 5 1
Heb je de LEGO Ninjago film al gezien, hou je van Oosterse verhalen, stoere Ninja's en van LEGO? Dan is LEGO Ninjago er voor jou! Duik in de wereld van ninja's, draken en tempels met dit spectaculaire speelgoed. Lekker bouwen en spelen met het leukste constructiespeelgoed met een Oosterse inslag!
Lees meer
LEGO Ninjago
33 Producten. Sorteren op:
Populariteit
Bestel nu en betaal na ontvangst van je bestelling
Naast iDEAL, Bancontact en PayPal kun je ook kiezen voor betaling achteraf!
Kies zelf je afleverdatum!
Bepaal wanneer het je goed uitkomt en kies de juiste bezorgdatum.
Als je vragen hebt over onze producten of service, kun je gerust bellen, chatten of mailen!
Onze klantenservice zit op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur voor je klaar.
 
Verwacht
20,99 16,79
Je bestelling snel in huis!
Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd.

Ninjago, groter dan alleen LEGO sets

Ninjago draait om het verhaal van ninja's die strijden tegen het kwaad in de fictieve wereld van Ninjago. Het werd oorspronkelijk gelanceerd als alleen een LEGO-thema, maar groeide al snel uit tot een televisieserie, een film, een videogame en nog veel meer. Het verhaal van Ninjago volgt een groep ninja's die bekend staan als de Ninja van Spinjitzu. Samen met hun mentor, Sensei Wu, vechten ze tegen verschillende schurken, zoals Lord Garmadon en de Serpentine, om de wereld van Ninjago te beschermen. De ninja's gebruiken hun elementaire krachten, die gebaseerd zijn op de elementen vuur, ijs, bliksem, aarde en energie, om hun vijanden te verslaan en vrede te herstellen. Een mooie kleurrijke serie dus, waar thema’s vriendschap, moed en teamwork veel in voorkomen. Het is dus ook goed voor de ontwikkeling van kinderen.

LEGO Ninjago bouwpakketten

LEGO Ninjago is de opvolger van LEGO Ninja en is razend populair constructiespeelgoed onder voornamelijk jongens. Ontdek het oosten met de voertuigen, bouwwerken en andere pakketten van LEGO Ninjago. Net als andere LEGO pakketten stimuleert LEGO Ninjago de creativiteit en het verbeeldingsvermogen. Bouw een draak, tempel of vliegtuig en speel naar hartelust met je eigen Oosterse LEGO creatie!

Jungle Draak LEGO Ninjago

Een populair product uit de serie LEGO Ninjago is 'de Jungle Draak'. Beleef uren bouw- en speelplezier en versla met de Jungle draak de boosaardige PoulErik en de Donderbeschermers. Je moet de ninja's naar de overwinning leiden en het stormamulet zien te bemachtigen.

Lees meer