LEGO Jurassic 76940 Tentoonstelling Dinosaurusfossiel T-rex

Afmeting verpakking: 40 x 30 x 10 cm
Omschrijving
Kinderen komen meer te weten over dinosaurussen tijdens het bouwen van hun eigen Tentoonstelling dinosaurusfossiel van T. rex (76940). Een leuk LEGO® Jurassic World cadeau voor kleine dinofans die een beloning hebben verdiend. Deze speelset bevat een bouwbaar en verstelbaar T. rex skelet met een displaystandaard, tekenbord en aanwijsstok, plus een figuur van een baby Triceratops.

Creatief speelplezier
Inclusief minifiguren van 2 populaire Jurassic World personages bij - Owen Grady en Darius uit de animatieserie Jurassic World Kamp Krijtastisch - waarmee kinderen echte paleontologen kunnen nadoen en hun eigen spannende verhalen kunnen bedenken. Dankzij de eenvoudige instructies met afbeeldingen kunnen ook jonge LEGO fans zelfstandig aan de slag met bouwen.

Dinopret!
Ontdek het LEGO Jurassic World assortiment met bouwspeelgoed voor alle leeftijden met gegoten, bouwbare dinosaurusfiguren, minifiguren, indrukwekkende gebouwen en coole voertuigen om mee te spelen en neer te zetten.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023350
Afmeting verpakking: 40 x 30 x 10 cm
Geschikt vanaf: 7 jaar
EAN code: 5702017079738
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Dinosaurus:
Aantal onderdelen: 300 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.