LEGO Friends 41740 Aliya's Kamer

Afmeting verpakking: 20,5 x 19,1 x 6,1 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, morgen in huis
15, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.929 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Het Jaar van de Draak. Vier het Chinees Nieuwjaar met deze stoere draak! Je krijgt deze unieke set (t.w.v. €9,99) helemaal gratis bij besteding vanaf €79,99 aan LEGO artikelen! Maar wees er snel bij, want OP=OP.
Omschrijving
Kinderen vanaf 6 jaar kunnen hun eigen verhalen verzinnen met deze LEGO Friends Aliya's kamer (41740) bouwset, waarin Paisley en Aliya samen verhalen schrijven tijdens hun logeerpartij. De LEGO Friends speelset bestaat uit een bouwbare slaapkamer vol details, plus 2 minipoppetjes van Aliya en Paisley, en een speelgoedhuisdier. De kamer weerspiegelt Aliya's leergierige aard met accessoires zoals schriften, een draaistoel, laptop, boek, lamp en trofee. Leuk detail: het werkstuk waar Aliya een onvoldoende voor kreeg en dat ze heeft verstopt onder haar stapel tienen! Misschien kan Paisley haar helpen om niet zo streng voor zichzelf te zijn. Als het tijd is om te ontspannen, is er een groot scherm om films te kijken en hondenaccessoires om met Aliya's puppy te spelen. In Heartlake City kunnen kinderen van alles beleven: van dieren verzorgen tot boodschappen doen en de kamers van de LEGO Friends personages uit de serie voor 2023 verkennen. Kinderen kunnen dit speelgoed verzamelen en combineren met andere LEGO Friends slaapkamer speelsets. Het compacte formaat maakt dit het ideale reisspeelgoed; een perfect cadeau-idee voor meisjes en jongens die dol zijn op huisdieren en poppenhuizen.Afmetingen: ca. 8 cm hoog, 13 cm breed en 10 cm diep.Bevat 209 onderdelen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023708
Afmeting verpakking: 20,5 x 19,1 x 6,1 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 5702017415253
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Lego:
Aantal onderdelen: 209 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'LEGO Friends 41740 Aliya's Kamer'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.