Lego Friends 41685 Magische Kermisachtbaan

Beoordeling 5 / 5 door 3 klanten
Afmeting verpakking: 48 x 37,8 x 9,4 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Roep de vreugde van de kermis op met de LEGO Friends Magische kermisachtbaan speelset (41685) kermis bouwset. Het pretpark speelgoed is een cadeau voor 8 jarige kinderen en iedereen die van magie en ervaring houdt, ook voor volwassenen - ze zullen het leuk vinden om de vreugde van de kermis na te bootsen als ze deze uitgebreide LEGO Friends set bouwen en verkennen.<br><br>In het middelpunt staat de stoffen tent, de locatie voor een goochelshow. Kinderen kunnen doen alsof ze de tovenaar spelen en met een “slimme” doos de LEGO Friends minipoppetjes laten “verdwijnen”! Of ze kunnen zich inbeelden dat ze een jonglerende vuurspuwer zijn. De set wordt geleverd met achtbaan speelgoed met schattige konijntjesauto's en een camera en een slingerattractie om kinderen in vervoering te brengen. Als de lichten uit zijn, kunnen de kinderen de glow-in-the-dark stenen tot leven zien komen!<br><br>Breng kinderen naar Heartlake City, een wereld vol alledaagse helden en realistische omgevingen, waar ze vrienden zullen ontmoeten die net als zij zijn.<br><br>De grote tent is meer dan 27 cm hoog en 34 cm breed; de achtbaan is meer dan 13 cm hoog en 52 cm breed.<br><br>Bevat 971 stenen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023335
Afmeting verpakking: 48 x 37,8 x 9,4 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 5702016916676
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Communie- en Lentefeest:
Aantal onderdelen: 971 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 3 klanten
5 sterren
3 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Lego Friends 41685 Magische Kermisachtbaan
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 30 december 2021 heeft dit artikel gekocht
Op 27 december 2021 heeft dit artikel gekocht
Op 25 december 2021 heeft dit artikel gekocht