LEGO Friends 41106 Popster Toerbus

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting: verpakking 48 x 28 x 7,5 cm
Omschrijving
Lego Friends 41106. Ga op tournee met Livi de popster in haar fantastische toerbus! De toerbus is het huis op wielen van Livi als ze op tournee gaat: het bevat alles wat de beroemde popster nodig heeft om zich ontspannen te kunnen voorbereiden op haar volgende show. In het woongedeelte kan ze op haar gemak haar fanmail lezen of een paar liedjes oefenen met de karaoke-machine samen met haar vriendinnen Stephanie en Mia. Als de bus stilstaat, kan het oefenpodium worden onthuld waar Livi kan repeteren voor het concert terwijl haar vriendinnen toekijken in strandstoelen onder de parasol, met drankjes en snacks. Er is ook een DJ-console om na de repetities een feestje op gang te helpen. Als Livi een poosje ontspannen in haar schuimbad heeft gelegen, gaat Stephanie achter het stuur zitten om haar op tijd naar de concertzaal te brengen! Inclusief 3 mini-poppetjes: Livi de popster, Stephanie en Mia.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2021768
Afmeting: verpakking 48 x 28 x 7,5 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 5702015346849
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 682
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
LEGO Friends 41106 Popster Toerbus
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 11 oktober 2016 heeft dit artikel gekocht