LEGO Disney Princess 43207 Ariels Onderwaterpaleis

Afmeting verpakking: 37,8 x 35,4 x 7,1 cm
Omschrijving
Avonturen onder de zee wachten op Disney's De Kleine Zeemeermin fans van 6 jaar en ouder in deze LEGO ǀ Disney Ariëls onderwaterpaleis (43207) kasteelset, met een bouwbaar Disney Prinses kasteel. Kinderen kunnen snel spelen met Disney's Ariël zeemeermin, Arista en Koning Triton minipoppetjes, plus 6 LEGO dierenfiguren: Sebastian, Flounder en 4 LEGO speelgoed dolfijn figuurtjes.

Dit gedetailleerde bouwspeelgoed van De Kleine Zeemeermin zit boordevol functies en accessoires om de fantasie en creativiteit aan te wakkeren terwijl kinderen hun favoriete filmscènes naspelen en herbeleven of hun eigen scènes creëren. Deze set stimuleert zowel solo- als groepsspel, met de verschillende leeftijden van de personages kunnen kinderen verhalen naspelen als een familie.

Dit LEGO Disney Princess bouwbare kasteel is een indrukwekkend cadeau voor elke Disney Princess fan! Met de gratis LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen het bouwbare model visualiseren terwijl ze bouwen. Downloadbare interactieve digitale bouwinstructies helpen om het bouwen extra leuk te maken.


De afmetingen zijn ruim 28 cm hoog (28 cm) hoog, 12.5 in. (31 cm) breed en 5 in. (12 cm) diep.

Bevat 498 stuks.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023495
Afmeting verpakking: 37,8 x 35,4 x 7,1 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 5702017154343
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 498 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.