LEGO DUPLO 10960 Belle's Balzaal

Afmeting verpakking: 26 x 19 x 7 cm
Het Jaar van de Draak. Vier het Chinees Nieuwjaar met deze stoere draak! Je krijgt deze unieke set (t.w.v. €9,99) helemaal gratis bij besteding vanaf €79,99 aan LEGO artikelen! Maar wees er snel bij, want OP=OP.
Omschrijving
Kinderen van 2 jaar en ouder die fan zijn van Disney-prinsessen zullen dol zijn op dit LEGO DUPLO Disney Belle's Balzaal (10960) peuterspeelgoed, waarmee ze geliefde scènes uit de Disneyfilm Belle en het Beest kunnen naspelen.<br><br>Met dit prinses- en kasteelbouwspeelgoed laten tweejarigen en ouder zich onderdompelen in de magie van Disney wanneer ze Prinses Belle aankleden met haar gouden jurk en haar daarna in de balzaal van het kasteel plaatsen. Met hun vinger kunnen ze de vloer draaien om Belle te zien dansen met haar Disney Princess-vrienden: Lumière, Pendule en Barstje. Dit peutervriendelijke constructiespeelgoed heeft meerdere opstellingen voor eindeloos fantasierijk speel- en ontwikkelingsplezier.<br><br>Met LEGO DUPLO-speelgoedsets kunnen kinderen onbegrensd spelen, zichzelf uitdrukken en met plezier op ontdekking gaan, zodat ouders belangrijke ontwikkelingsmijlpalen met hen kunnen delen. Dit schattige Disney Princess LEGO DUPLO prinsesspeelgoed voor peuters is een verrukkelijk cadeau voor kinderen<br><br>Het speelgoedprinsessenkasteel is ca. 19 cm hoog, 12 cm breed en 10 cm lang.<br><br>Bevat 23 stukken.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023393
Afmeting verpakking: 26 x 19 x 7 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
EAN code: 5702017153117
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 23 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Kleur: Meerkleurig
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.