LEGO DOTS 41809 Harry Potter Hedwig Potloodhouder

Afmeting verpakking: 26,2 x 19,1 x 6,1 cm
20 % korting
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Met de leuke en handige LEGO DOTS Hedwig Potloodhouder (41809) bureau-organizer set gaan kinderen goed voorbereid en met veel plezier terug naar school, zeker als zij dol zijn op knutselen, uilen en Harry Potter speelgoed. Deze knutselset met bureau accessoires komt goed van pas en biedt kinderen vanaf 6 jaar veel bouwplezier. De set bevat een potloodbakje met een uilvormige voorkant en beweegbare vleugels, een notitiehouder in de vorm van een envelop en heel veel tegels voor eindeloos creatief bouwplezier.

Ook geschikt voor onervaren LEGO bouwers; het bakje is makkelijk in elkaar te zetten met behulp van het bijgeleverde voorbeeld. Op de buitenkant is er volop ruimte voor ontwerpen. Kinderen kunnen hun favoriete patronen toevoegen en de items personaliseren om ze aan te passen aan hun kamer of stemming. De set bevat ook ontwerpinspiratie, voor het geval dat!

Met de verschillende DOTS sets ervaren kinderen hoe leuk het is om op creatieve manieren met LEGO stenen te experimenteren. Alles is mogelijk met dit handige pennenbakje met notitiehouder. Kinderen kunnen meteen vanuit de doos hun eigen bureau accessoires creëren en ze vervolgens bewonderen. Een geweldig Harry Potter cadeau om elke dag mee te spelen. Bevat 518 onderdelen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023805
Afmeting verpakking: 26,2 x 19,1 x 6,1 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 5702017421209
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 518 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.