LEGO DOTS 41962 Creatieve Familie Set Eenhoorn

Afmeting artikel: 14 x 12 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Maak samen spelen nog leuker met de LEGO® DOTS Eenhoorn creatieve gezinsset (41962)! Deze set is ontworpen voor kinderen en knutselfans vanaf 6 jaar en bevat 5 verschillende DOTS voorwerpen, waaronder 2 smalle armbanden, een bureaubakje in de vorm van een eenhoorn met een afneembaar deksel, een klein notitiebord en een slinger, plus een heleboel kleurrijke tegels en 3 sets alfabettegels om alles mee te versieren. Kinderen kunnen de verschillende speelgoeditems in elkaar zetten en talloze berichten en ontwerpen bedenken om zich op hun eigen manier te uiten.

Zeg het op jouw manier
Met de verschillende DOTS sets leren kinderen hoe leuk het is om op creatieve manieren met LEGO stenen te spelen. DOTS sets zitten boordevol fantasierijke speelmogelijkheden voor creatieve kinderen. Maken, delen en gebruiken: verras een kleine knutselfan met deze LEGO® DOTS Eenhoorn creatieve gezinsset (41962). Het creatieve plezier begint zodra je de doos opent!

Laat zien wie je bent
Kinderen ontwikkelen hun creativiteit en vindingrijkheid wanneer ze spelen met deze set met 5 fantasierijke DOTS voorwerpen, plus een heleboel kleurrijke tegels en 3 sets alfabettegels. Deze set stimuleert de fantasie van kinderen, of ze nu alleen of samen spelen. Ze kunnen ook een van de LEGO® DOTS Extra DOTS zakjes of Enorm veel DOTS dozen (apart verkrijgbaar) gebruiken voor nog meer leuke ontwerpen.

Ontwerp vol vertrouwen buiten de lijntjes
Deze coole LEGO® DOTS set staat voor onbegrensde creativiteit. Met de sieraden en eenvoudig te maken kamerdecoraties ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun vindingrijkheid en zelfvertrouwen.

Het notitiebord is ca. 14 cm hoog en 12 cm breed. Deze speelset is geschikt vanaf 6 jaar. Bevat 707 onderdelen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023589
Afmeting artikel: 14 x 12 cm
Afmeting verpakking: 38 x 26 x 5 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 5702017188355
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 707 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.