LEGO City 60314 IJswagen Politieachtervolging

Afmeting verpakking: 28 x 26 x 5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Het Jaar van de Draak. Vier het Chinees Nieuwjaar met deze stoere draak! Je krijgt deze unieke set (t.w.v. €9,99) helemaal gratis bij besteding vanaf €79,99 aan LEGO artikelen! Maar wees er snel bij, want OP=OP.
Omschrijving
Kinderen kunnen scènes uit de tv-serie LEGO City Adventures naspelen met deze LEGO City IJswagen politieachtervolging (60314) bouwset voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze LEGO-ijscowagenset bevat een politiewagen speciaal voor schurken met een ‘splat launcher’, plus een cool onderscheppingsvoertuig en een bandenshredder. Voeg de minifiguren van twee beruchte ijscoschurken en een politieagent toe voor urenlange leuke actie. Dit LEGO-constructiespeelgoed bevat een stapsgewijze, afgedrukte handleiding en interactieve digitale bouwinstructies. De digitale handleiding is onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies-app voor smartphones en tablets en bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties, zodat kinderen elk model vanuit alle hoeken kunnen visualiseren terwijl ze bouwen.<br><br>LEGO City-speelsets bieden een aangename build-and-displayervaring met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en leuke personages voor onbegrensd fantasierijk speelplezier. Kinderen kunnen de wereld verkennen met speelscenario’s die het echte leven op een leuke en spannende manier weergeven. De LEGO City-politiespeelsets zijn ideale cadeaus voor verjaardagen of ‘zomaar’ tussendoor voor kinderen vanaf 5 jaar.<br><br>De speelgoedijscowagen is ca. 12 cm hoog, 15 cm lang en 5 cm breed.<br><br>Bevat 317 stukken.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023419
Afmeting verpakking: 28 x 26 x 5 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 5702017161891
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 317 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Kleur: Meerkleurig
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.