LEGO City 60384 Pinguïn Slush Truck

Afmeting verpakking: 26,2 x 19,1 x 6,1 cm
25 % korting
Klik op de foto om in te zoomen.
Het Jaar van de Draak. Vier het Chinees Nieuwjaar met deze stoere draak! Je krijgt deze unieke set (t.w.v. €9,99) helemaal gratis bij besteding vanaf €79,99 aan LEGO artikelen! Maar wees er snel bij, want OP=OP.
Omschrijving
Zorg voor een zomerse sfeer met de LEGO City Pinguïn Slush truck (60384). Dit rijdende verkooppunt voor ijskoude drankjes lijkt een beetje op een pinguïn en is echt cool! Met dit leuke constructie speelgoed beleven kinderen vanaf 5 jaar urenlang fantasierijk speelplezier.Deze speelgoedauto met pinguïnthema heeft verschillende leuke functies die kinderen kunnen verkennen, zoals een bereidingsruimte met 4 'slushmachines' en een schuifluik. Voeg de meegeleverde minifiguur van een verkoper in pinguïnpak toe en de pret kan beginnen! Het LEGO voertuig wordt geleverd met eenvoudige bouwinstructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app �?? een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen de truck van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze het model bouwen.Met de LEGO City Geweldige voertuigen sets kunnen kinderen voertuigen en machines zelf bouwen en ze van dichtbij bewonderen. De realistische modellen en leuke personages bij dit constructie speelgoed inspireren kinderen om eindeloos fantasierijk te spelen. Verras jongens of meisjes die dol zijn op voertuigen, auto's en vrachtwagens met dit leuke cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023746
Afmeting verpakking: 26,2 x 19,1 x 6,1 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 5702017398860
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Lego:
Aantal onderdelen: 194 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'LEGO City 60384 Pinguïn Slush Truck'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.