LEGO City Space Port 60348 Maanwagen

Afmeting verpakking: 28,2 x 26,2 x 5,9 cm
Omschrijving
Geef jonge ruimtefans een traktatie met deze LEGO NASA geïnspireerde City Maanwagen (60348) ruimteset met LEGO maanbuggy. Het ruimterotorbouwbare model wordt geleverd met 12 wielen voor omnidirectionele besturing, 2 inspectiewapens en ruimte voor de 3 LEGO astronaut minifiguren, plus een meteoriet setting om het spel te kick-starten. Combineer dit ruimte speelgoed met andere uit het LEGO City Ruimte universum voor nog meer speelplezier.

Dit LEGO ruimtespeelgoed voor kinderen van 6 jaar oud is inclusief een stap-voor-stap bouwhandleiding met afbeeldingen en interactieve digitale bouwinstructies. De intuïtieve digitale gids is beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en wordt geleverd met geweldige zoom- en rotatiehulpmiddelen waarmee kinderen de bouwbare modellen van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze bouwen.

LEGO City NASA geïnspireerd ruimte speelgoed komt met feature-rijke bouwbare modellen geïnspireerd door echte machines, voertuigen en ruimtevaartuigen, plus inspirerende astronaut personages, en zijn top cadeau-ideeën voor kinderen die houden van een fantasierijke, eindeloos spelen gebaseerd op real-life ruimte missies.

Meer dan 4 in. (10 cm) hoog, 5.5 in. (14 cm) lang en 4 in. (10 cm) breed.

Bevat 275 stuks.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023507
Afmeting verpakking: 28,2 x 26,2 x 5,9 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 5702017161730
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 275 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.