LEGO City 60325 Cementwagen

Afmeting verpakking: 26 x 19 x 4 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
15, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.927 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Het Jaar van de Draak. Vier het Chinees Nieuwjaar met deze stoere draak! Je krijgt deze unieke set (t.w.v. €9,99) helemaal gratis bij besteding vanaf €79,99 aan LEGO artikelen! Maar wees er snel bij, want OP=OP.
Omschrijving
Stimuleer de verbeelding van kinderen met dit LEGO City Cementwagen (60325) speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit constructiespeelgoed met een bestuurderscabine die open kan en een ronddraaiende mengtrommel heeft ook een speelgoeddrilboor, kruiwagen en een bord voor wegwerkzaamheden. Voeg de twee minifiguren van wegwerkers toe voor urenlang creatief speelplezier.<br><br>Dit peuterspeelgoed bevat een voorgebouwd startsteen-chassis om kinderen op weg te helpen, een stapsgewijze handleiding met afbeeldingen en interactieve digitale bouwinstructies De digitale handleiding is onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies-app voor smartphones en tablets en bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties, zodat kinderen het voorbeeld kunnen visualiseren terwijl ze bouwen.<br><br>Kinderen groeien op te midden van geweldige voertuigen en machines, en dankzij de LEGO City Great Vehicles-bouwsets kunnen ze die voertuigen en machines ook van dichtbij leren kennen, met realistische modellen en leuke personages die onbegrensd fantasierijk spel stimuleren. Het zijn ook geweldige cadeau-ideeën waarmee ze een bijdrage kunnen leveren aan de bouwwerkzaamheden in LEGO City.<br><br>De speelgoedcementwagen is ca. 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed.<br><br>Bevat 85 stukken.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023426
Afmeting verpakking: 26 x 19 x 4 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 5702017161556
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Lego:
Aantal onderdelen: 85 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Kleur: Meerkleurig
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'LEGO City 60325 Cementwagen'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.