LEGO Jurassic 76939 Stygimoloch Dinosaurus Ontsnapping

Afmeting verpakking: 40 x 30 x 10 cm
Omschrijving
Kinderen leren bouwen en beleven spannende avonturen met deze Stygimoloch dinosaurus ontsnapping (76939) speelgoedset. De set is geïnspireerd op de animatieserie Jurassic World Kamp Krijtastisch en bevat figuren van een Stygimoloch en baby Ankylosaurus Bumpy, een terreinwagen met afneembare dinosauruskooi en een boomhut met een glijbaan voor Bumpy. Inclusief 3 minifiguren en allerlei accessoires voor urenlang speelplezier.

Eenvoudig te bouwen
De eenvoudige instructies met afbeeldingen zijn ideaal voor kinderen die nog niet kunnen lezen. En met digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO® Bouwinstructies app met zoom- en draaifuncties wordt het bouwen nog leuker.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar
Met LEGO 4+ bouwsets maken jonge kinderen kennis met een wereld vol films, tv-sterren en alledaagse helden. De startstenen laten beginnende bouwers zelfstandig (of met wat hulp van een oudere broer of zus of een volwassene) voertuigen, gebouwen en meer bouwen, zodat ze snel kunnen gaan spelen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023349
Afmeting verpakking: 40 x 30 x 10 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 5702017079721
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Dinosaurus:
Aantal onderdelen: 300 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.