LEGO DUPLO LEGOville 10592 Brandweertruck

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting: verpakking 28 x 26 x 9,5 cm
Omschrijving
Lego Ville Duplo 10592. Start de LEGO DUPLO brandweertruck en haast je naar de brand! Als je bij het brandende huis aankomt takel je de brandweerman omhoog met de speciale kraan. Vanuit de gondel kan hij de brand blussen met de uittrekbare brandslang. De brandweerman klimt door het raam om te zien of al het vuur is geblust. Kinderen zijn dol op het verzinnen van allerlei reddingsacties met deze eenvoudig te bouwen set die de bouwvaardigheid stimuleert. Gebruik de set om met je kind te praten over brandveiligheid en over hoe belangrijk de brandweer is voor ons allemaal. DUPLO stenen zijn ontworpen voor veilig gebruik door kinderen. Inclusief LEGO DUPLO brandweerman. Combineer deze set met de Brandweerboot (Productnr. 10591) en de Brandweerkazerne (Productnr. 10593) voor nog meer avonturen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2021750
Afmeting: verpakking 28 x 26 x 9,5 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 5702015355162
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 26
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
LEGO DUPLO LEGOville 10592 Brandweertruck
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 22 oktober 2016 heeft dit artikel gekocht