Engino Inventor Auto's, 4in1

Afmeting: verpakking 16 x 22 x 5,5 cm
Omschrijving
Begin je eigen autocollectie met deze constructieset van Engino. Neem je de comfortabele cabrio mee voor een cruise langs de kust of ga je voor snelle rit met de aerodynamische racewagen? Met deze constructieset maak je in totaal 4 verschillende auto's.

Het inventieve kliksysteem zorgt er voor dat de onderdelen gemakkelijk te bevestigen zijn. Met de handige demontagetool haal je de voertuigen zorgvuldig weer uit elkaar, zodat je er extra lang plezier van de onderdelen hebt! Inclusief instructieboekje met 3 volledig uitgewerkte modellen. Daarnaast heb je toegang tot interactieve 3D instructies van alle 4 mogelijkheden via de website of met de ENGINO 3D Viewer app voor Android, iOs en Windows.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1899980
Afmeting: verpakking 16 x 22 x 5,5 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 5291664001150
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Hieronder staan vragen die andere mensen al gesteld hebben

Op 8 oktober 2018 om 09:06 door Majoor Goedendag, ik wil dit artikel straks ophalen en betalen in de winkel. Kan dat? Groet, majoor
Reactie van Lobbes.nl Beste Majoor,

Bedankt voor je vraag.

Leuk dat u geïnteresseerd bent in de Engino Inventor Auto's, 4in1. Helaas is het niet mogelijk om een artikel dezelfde dag bij ons op te halen. De bestelling dient namelijk online gedaan te worden en kan dan de volgende dag worden opgehaald bij onze afhaalbalie. Voor meer informatie zie volgende link:

https://www.lobbes.nl/faq/Bezorgen



Hartelijke groet,
Jurian van Lobbes.nl
Staat het antwoord hier niet tussen? Neem contact met ons op of stel je vraag hier!