Meccano - Super Car, 25in1 S.T.E.M. Bouwpakket

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting verpakking: 36,5 x 25,5 x 7 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, maandag in huis - Express Service
40, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.174 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Laat je fantasie de vrije loop met deze 25-in-1 Supercarset van Meccano. Ideaal voor bouwers met gemiddelde vaardigheden. Met deze S.T.E.M.-bouwset kun je 25 gemotoriseerde luxe droomauto's (één voor één) in elkaar zetten en weer uit elkaar halen.

Met een 6-volt motor, LED-lichtbuizen, 347 onderdelen, 2 stuks gereedschap en een eenvoudig te volgen gebruiksaanwijzing voor drie voertuigen kun je een gestroomlijnde en snelle Meccano Supercar of andere varianten bouwen. Je kunt ook je fantasie gebruiken om je eigen voertuig te maken. Met de LED-lichtbuizen krijgt elk voertuig dat je bouwt werkende koplampen en achterlichten, en je kunt het toerental van de motor aanpassen om je superauto een vliegende start te geven. Nadat je één model hebt voltooid, kun je ermee pronken, racen, spelen of het uit elkaar halen en iets nieuws bouwen.

Spelen en ontwikkelen
Terwijl je je modelauto's bouwt, ontwikkel je kennis van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde, waarbij je ook je hand-oogcoördinatie, probleemoplossend vermogen en fijnmotorische vaardigheden versterkt. De Meccano 25-in-1 Supercarset biedt een uitdagende en lonende bouwervaring waar kinderen en volwassenen samen van kunnen genieten.

Meccano Supercars bouwset
De speelgoedbouwpakketten en het educatieve speelgoed van Meccano vormen perfecte cadeaus voor kinderen. Bouw een superauto op 25 verschillende manieren met de Meccano 25-in-1 Supercarset. Maak 25 speelgoedauto's tegelijk, waaronder een gestroomlijnde superauto. Bouw 3 modellen op basis van de instructies of maak je eigen modellen. Gebruik de 6-voltmotor van de bouwset om het toerental en de led-leidingen voor werkende koplampen en achterlichten aan te passen. Met deze Meccano-set krijg je een goed inzicht in de principes van S.T.E.M. En verbeter je je hand-oogcoördinatie, probleemoplossend vermogen en fijnmotorische vaardigheden.

Inhoud: 347 onderdelen, 6-volt elektrische motor met LED, 2 stuks gereedschap en 1 bouwinstructie voor 3 modellen. De set werkt op 4 AAA-batterijen (niet meegeleverd). Geschikt vanaf 10 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070289
Afmeting verpakking: 36,5 x 25,5 x 7 cm
Geschikt vanaf: 10 jaar
EAN code: 778988374245
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Spin Master:
Materiaal: Kunststof
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Meccano - Super Car, 25in1 S.T.E.M. Bouwpakket
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 15 september 2023 heeft dit artikel gekocht

Heb je een vraag over 'Meccano - Super Car, 25in1 S.T.E.M. Bouwpakket'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.