Clicformers Basisset, 50dlg.

Beoordeling 5 / 5 door 2 klanten
Afmeting: verpakking 35,5 x 27,5 x 6 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, morgen in huis
24, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.833 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Deze Basic Set 50 PCS is perfect om je Clicformers avontuur te lanceren. Je ontdekt meteen de vele mogelijkheden van dit fun kinderspeelgoed in levendige kleuren. Duurzaam constructiespeelgoed dat tot de verbeelding spreekt van peuters én kinderen. Met deze 50-delige set bouw je klassiekers zoals een auto of vliegtuig, maar ook de vreemdste figuren die je kan bedenken. Clicformers bouwspeelgoed is ideaal voor de ontwikkeling van de oog- handcoördinatie van kleine kinderen, maar ook om de creativiteit te stimuleren bij jonge tieners. Met Clicformers creëren kinderen een eigen wereld. Fun educatief speelgoed dat goed is voor uren speelplezier én dat kinderen van 4 tot 12 jaar blijft aanspreken. Clicformers groeit met je kind mee want alle verpakkingen zijn onderling combineerbaar. Zo wordt peuterspeelgoed een slimme investering die ook jaren later nog als fun speelgoed wordt ervaren. Met deze Clicformers verpakking bouw je met gemak een auto want de 22 meegeleverde accessoires bevatten ook wieltjes. Maar we zijn er wel zeker van dat de schattige pinguïn meteen je hart steelt, want met zo'n lieve oogjes is dat beestje écht onweerstaanbaar. En ook je nieuwe Clicformers zijn onweerstaanbaar, want ze blijven boeien. Het is onvoorstelbaar hoeveel figuren je met 28 Clicformers blokjes en 22 accessoires kan bouwen. Zeker als je weet dat er in de verpakking ook stickers zitten die je creaties helemaal af maken! Heb je zelf veel inspiratie? Ga dan meteen aan de slag met dit fantastische constructiespeelgoed. Weet je niet direct wat te bouwen? Dan vind je de nodige ideeën en handleidingen in het meegeleverde boekje. Hoe dan ook is dit fun speelgoed goed voor jarenlang speelplezier voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op zoek naar het leukste educatief speelgoed? Dat het liefst ook oersterk is? Met Clicformers heb je het gevonden!

Clics en Clicformers lijken op elkaar, maar de bouwblokjes kunnen niet door elkaar gebruikt worden. Clicformers zijn groter, waardoor je meer geometrische vormen kan maken en creatiever kan bouwen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1250228
Afmeting: verpakking 35,5 x 27,5 x 6 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 8809465532680
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Clicformers:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 2 klanten
5 sterren
2 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Clicformers Basisset, 50dlg.
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 18 maart 2024 heeft dit artikel gekocht
Op 24 augustus 2019 heeft dit artikel gekocht

Heb je een vraag over 'Clicformers Basisset, 50dlg.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.