Abrick Maxi Super Set, 3in1

Beoordeling 4.5 / 5 door 4 klanten
Afmeting: verpakking 58 x 39 x 13 cm
Omschrijving
De Ecoiffier Maxi Abrick 3-in-1 superpack bevat leuke, gekleurde blokken om de mooiste creaties mee te maken. De box bestaat uit 3 verschillende themas: dieren, auto's en een trein. Er kunnen wel 7 verschillende dieren worden gebouwd: een giraf, koe, tijger, olifant, uil, paard en een hond. Kinderen kunnen tevens hun eigen 'fantasie' dieren maken door de stenen met elkaar te mixen. De set bevat ook 4 verschillende, grappige voertuigen met leuke gezichtjes om de grootste avonturen mee te beleven. De trein is erg leerzaam, doordat deze versierd kan worden met de meegeleverde stickers van getallen, letters en leuke dieren. De stenen zijn groot, makkelijk met elkaar te verbinden en weer uit elkaar te halen en hierdoor ideaal voor kleine kinderen. Deze Ecoiffier Abrick set is een geweldige manier om de kleintjes te stimuleren om creatief te zijn. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1430271
Afmeting: verpakking 58 x 39 x 13 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
EAN code: 3280250077701
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Reviews
Beoordeling
4.5 / 5 door 4 klanten
5 sterren
2 Reviews
4 sterren
2 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Abrick Maxi Super Set, 3in1
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 7 september 2020 heeft dit artikel gekocht
Op 27 juni 2018 heeft dit artikel gekocht
Op 4 oktober 2017 heeft dit artikel gekocht
Op 29 september 2017 heeft dit artikel gekocht