Fisher Price Linkimals - Lenige Luiaard

Afmeting artikel: 22 x 18 x 14 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Deze schattige interactieve luiaard laat je baby kennismaken met getallen, kleuren en nog meer met behulp van gekleurde lichtjes, muziek en soepele dansbewegingen!
De Lenige Luiaard van Linkimals™ zorgt dat je baby gaat bewegen en leert met behulp van spannende lichtjes, muziek, liedjes en swingende dansbewegingen. Druk op de knopjes op de voet van de luiaard om van alles te horen over getallen, kleuren en meer, terwijl de luiaard in zijn handen klapt en zijn hoofd beweegt. Als Lenige Luiaard andere Linkimals™ vriendjes ziet, geven ze samen een gesynchroniseerde show met muziekjes en lichtjes! (Meer Linkimals™ speeltjes apart verkrijgbaar.) Waar ontwikkeling en spel samenkomen Begrijpend leren: De vrolijke liedjes en zinnetjes van de luiaard laten je baby kennismaken met getallen, kleuren, tegenstellingen en het alfabet. Grofmotorische vaardigheden: Door gezongen liedjes en muziek wordt je baby gestimuleerd om te bewegen en te swingen, zodat de grofmotorische vaardigheden worden getraind. Zintuigen: Heldere, gekleurde lichtjes, leuke muziek en de zachte armpjes activeren het gezichtsvermogen, de luistervaardigheid en de tastzin van je baby.

• De interactieve luiaard klapt in zijn handen en beweegt met zijn hoofd mee op het ritme van de leuke lichtjes, liedjes en muziek
• Druk op de knopjes op zijn voeten voor liedjes en zinnetjes over getallen, kleuren, tegenstellingen en het alfabet
• Je baby ontdekt gekleurde lichtjes op de buik en zachte armpjes
• Verzamel meer Linkimals™ vriendjes om ze te zien samenwerken! (Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.)
• Voor baby's van 9 maanden en ouder
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581805
Afmeting artikel: 22 x 18 x 14 cm
Afmeting verpakking: 25 x 20 x 16 cm
Inclusief batterijen: 4x Philips Longlife Batterij Zinc AA/R6, 12st. (1150049)  
Geschikt vanaf: Vanaf 9 maanden
EAN code: 0887961807011
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.