Fisher Price Linkimals - Vrolijke Vormen Egel

Afmeting artikel: 30 x 28 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
e Linkimals™ Vrolijke Vormen Egel zorgt voor uren speelplezier dat met je baby meegroeit! De allerkleinsten kunnen de onderdelen op de rug van hun stekelige vriendje ronddraaien, omkeren en erop drukken en slaan, of op de oplichtende knoppen drukken om liedjes en zinnen over kleuren, vormen en cijfers te horen. Als ze iets ouder zijn, kunnen ze de egel vooruitduwen of achter zich aan trekken voor meer leuke muziek en geluiden. En als de Vrolijke Vormen Egel andere Linkimals vriendjes ziet, geven ze samen een gesynchroniseerde show met muziek en lichtjes! (Meer Linkimals speelgoed apart verkrijgbaar.) Waar ontwikkeling en spel samenkomen Begrijpend leren: De vrolijke liedjes en zinnetjes van het egeltje laten je baby kennismaken met vormen, getallen en kleuren. Grofmotorische vaardigheden: Van zittend spelen tot kruipen, duwen, lopen en hun vriendje met zich mee trekken: met deze lieve egel worden de grofmotorische vaardigheden van je baby steeds verder ontwikkeld! Fijnmotorische vaardigheden: Aan de roller en de vlinderklikker draaien, op de tuimelknop drukken en op de kralenstaaf slaan: het is niet alleen heel erg leuk om te doen, maar deze activiteiten helpen ook de behendigheid en oog-handcoördinatie van je baby te verbeteren.

• Vriendelijk, interactief egel-trekspeeltje met lichtjes, muziek en liedjes
• Druk op de 5 oplichtende knoppen om van alles te horen over vormen, kleuren en getallen
• Door tegen de roller te tikken en de egel voor- en achteruit te rollen, krijgt je kleintje liedjes, geluiden en zinnen te horen
• Verzamel meer Linkimals vriendjes om ze te zien samenwerken! (Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.)
• Voor baby's van 9 maanden en ouder
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581804
Afmeting artikel: 30 x 28 cm
Afmeting verpakking: 30 x 29 x 13 cm
Inclusief batterijen: 3x Philips Longlife Batterij Zinc AA/R6, 12st. (1150049)  
Geschikt vanaf: Vanaf 9 maanden
EAN code: 0887961807196
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.