VTech 5in1 Letter Locomotief

Beoordeling 4.5 / 5 door 6 klanten
Afmeting: verpakking 58 x 40 x 18 cm
Omschrijving
Ga op avontuur met de letter locomotief! Speel zittend naast de locomotief, duw de locomotief, zit op de locomotief als loopwagen, stapel blokjes en gebruik de aanhanger als trekkar. Alles kan met deze multifunctionele locomotief.
Speel met de blokjes en plaats het blokje in de opening en ontdek welke letter er op staat en hoe je deze uitspreekt! In de speelstand leer je ook nog eens welk voorwerp bij welke letter hoort. Klaar met de letters leren? Dan is het tijd om te tellen! Laat de blokjes in de magische tunnel vallen en leer op een leuke manier tellen. Druk in de leerstand op de cijfertoetsen en je hoort welk cijfer er op de knop staat. In de speelstand leer je welk dier op de knop staat en welk geluid zij maken. De knipperende toetsen leren je de verschillende kleuren en weertypes. Beweeg de wijzer van de klok en leer klokkijken. Gebruik de walkietalkie, kijk in het boekje en luister naar de vrolijke melodietjes en gezongen liedjes terwijl je met de locomotief op avontuur gaat. Als je met de locomotief loopt, dan hoor je ook echte treingeluiden! Welkom aan boord, ga je mee op avontuur?

Je leert allerlei letters, cijfers, voorwerpen, kleuren en dieren, dit is goed voor je taalontwikkeling. Het duwen van de locomotief, het trekken van de kar en het plaatsen van de blokjes en het drukken op de toetsen stimuleert de ontwikkeling van je motorische vaardigheden. De helder kleuren, knipperende lichtjes, vrolijke zinnetjes, geluiden en liedjes prikkelen je zintuigen. De vele speelmogelijkheden moedigen je aan om op ontdekking te gaan en allerlei dingen te verkennen! Leuk en leerzaam tegelijk!
Maximaal draaggewicht: 20kg.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3830368
Afmeting: verpakking 58 x 40 x 18 cm
Inclusief batterijen: 3x Philips Longlife Batterij Zinc AA/R6, 12st. (1150049)  
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
EAN code: 3417761819234
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Taal: Nederlandstalig
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Reviews
Beoordeling
4.5 / 5 door 6 klanten
5 sterren
4 Reviews
4 sterren
1 Reviews
3 sterren
1 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
VTech 5in1 Letter Locomotief
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 1 september 2018 heeft dit artikel gekocht
Op 10 maart 2018 heeft dit artikel gekocht
Op 20 oktober 2017 heeft dit artikel gekocht
Op 19 oktober 2017 heeft dit artikel gekocht
Op 8 januari 2017 heeft dit artikel gekocht

Hieronder staan vragen die andere mensen al gesteld hebben

Op 19 december 2016 om 13:45 door Susan Hallo. Wanneer verwachten jullie vtech 5 in 1 locomotief binnen te krijgen? Wil hem graag voor mijn zoontje aanschaffen....14 januari is zijn feestje.
Reactie van Lobbes.nl Beste Susan,

Bedankt voor je vraag.

Naar verwachting zal dit artikel helaas pas begin februari weer op voorraad zijn.

Hartelijke groet,
Jurian van Lobbes.nl
Staat het antwoord hier niet tussen? Neem contact met ons op of stel je vraag hier!