Fisher Price - Speel & Kruip Egel Spiegeltje

Afmeting artikel: 22 x 21 x 11 cm
Omschrijving
Egelspiegel op wieltjes die met je baby meegroeit, vanaf de buikligging tot zittend spelen en de kruipfase!

- Geef de egel een duwtje en laat je baby erachteraan kruipen, terwijl kleurrijke ratelballetjes in de wielen de aandacht trekken
- Zachte 'stekels’ van stof, een kralenstaaf en een draaiende rammelaar die de fijnmotorische vaardigheden prikkelen
- Accenten van echt hout, een grote spiegel en een snoezige egel
- ​Voor baby's van 3 maanden en ouder

Schommel, rammel en kruip met de Fisher-Price speel & kruip egel spiegel. Deze schattige egel op wielen begint als een speeltje waar je baby mee kan spelen in de buikligging, met een lief gezichtje op de grote spiegel. Wanneer je baby zelfstandig kan zitten, kunnen ze de draaiende rammelaar, het klik-klakspeeltje en de zachte ‘stekels’ van hun egel verkennen. En wanneer je baby kan kruipen, kunnen ze de egelspiegel een zacht duwtje geven om hem te laten rollen, waardoor je kindje wordt aangemoedigd om erachteraan te kruipen! Waar ontwikkeling en spel samenkomen Grofmotorische vaardigheden: Wanneer je baby net het hoofdje omhoog kan houden vanuit de buikligging tot het zittend kan spelen of zelfs achter hun egelvriendje aan kan kruipen: de belangrijke grofmotorische vaardigheden worden gaandeweg ontwikkeld en verbeterd. Fijn motorische vaardigheden: De kleine handjes van je baby kunnen de spiegel een duw geven of het klik-klakspeeltje heen en weer bewegen, waarbij de behendigheid van je kleintje wordt gestimuleerd. Ontwikkeling van de zintuigen: Felle kleuren, een spiegel waarin je baby zichzelf kan ontdekken, spannende rammelaargeluiden en zachte materialen die de ogen, oren en tastzin van je baby stimuleren.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581978
Afmeting artikel: 22 x 21 x 11 cm
Afmeting verpakking: 27,94 x 23,495 x 16,8275 cm
Geschikt voor: Vanaf 3 maanden
EAN code: 0887961818987
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Kleur: Multi kleuren
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.