Lalaboom - Kralenset met Bloemen, 25st.

Afmeting verpakking: 30 x 29 x 7 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
18, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van NL
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.198 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
De kralen van Lalaboom zijn echt uniek speelgoed. Ze zijn ontworpen om meerdere leeftijdsfases mee te gaan en kinderen op een andere manier uit te dagen. Daarbij worden de principes van de Montessori-leerstijl in grote lijnen gevolgd: nodig het kind uit om in zijn eigen tempo te leren, respecteer zijn vrijheid en autonomie, stimuleer de ontdekking van de zintuigen en vermogens, door te experimenteren en te spelen.

Spelen, leren en ontwikkelen
Met de kralen kun je op verschillende manieren spelen. Ze zijn geschikt voor baby’s vanaf 10 maanden. In deze fase probeert je kind de kralen in elkaar te zetten en ontdekt hij/zij de vormen, kleuren en texturen. Vanaf 15 maanden begint het oefenen met open en sluiten, vanaf 18 maanden mixen & matchen, vanaf 24 maanden zal je kleintje beginnen met constructies maken en vanaf 36 maanden (3 jaar) leert hij/zij zelfstandig de kralen te rijgen. De fijne motoriek wordt volop gestimuleerd met de kralen van Lalaboom!

De kralen en bloemen hebben vrolijke, uitnodigende kleuren en vormen. 25-delige set, gemaakt van kunststof. Geschikt voor baby’s vanaf 10 maanden.

Educatief speelgoed van Lalaboom
Het speelgoed en de kralen van Lalaboom bieden stap-voor-stap ondersteuning voor kinderen van 10 maanden tot 4 jaar. De motorische vaardigheden die getraind worden zijn essentieel voor de goede ontwikkeling. Speelgoed van Lalaboom is een echte ontwikkelingstool, speciaal ontworpen voor langdurig gebruik.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 3620078
Afmeting verpakking: 30 x 29 x 7 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 10 maanden
EAN code: 4897067861967
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Lalaboom:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Lalaboom - Kralenset met Bloemen, 25st.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.