Hot Wheels Ultimate Garage

Afmeting: verpakking 76 x 61 x 15 cm
Omschrijving
Voor de echte racefanaten is er de Hot Wheels Ultimate Garage. In de allergrootste garage van Hot Wheels kan je avonturen beleven die alleen voor durfals zijn weggelegd. Parkeer je favoriete auto in eén van de 36 parkeerplekken of ga er juist mee op ontdekking. Met een spiraalbaan helemaal naar beneden, ontwijk de haai
met dichtklappende kaken en zorg ervoor dat je als eerste eindigt bij de race. Maar daar stopt het avontuur niet. Gooi na de race je auto vol bij de benzinepomp, ga voor controle langs bij de werkplaats of maak gebruik van de liften. De garage maakt geluid en geeft licht en werkt op 3 AA batterijen deze zijn er niet bij inbegrepen.

Naast de vijf bijhorende Hot Wheels voertuigen zit er ook een helikopter bij. Ideaal voor reddingsacties als je auto uit de bocht is gevlogen. En mocht je nog meer raceavontuur willen beleven, dan kun je het uitbreiden met andere Hot Wheels banen en speelsets.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581032
Afmeting: verpakking 76 x 61 x 15 cm
Benodigde batterijen: 3x Philips Batterij R3 AAA Long Life (1999913)  
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 00887961162776
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.