VTech Mijn Magisch Bureau 3in1

Afmeting: verpakking 60 x 41 x 19,5 cm
Omschrijving
Je eigen magische bureau 3 in 1: een interactief bureau, tekenbord èn krijtbord in één! Je kind past het bureau zelf aan naar de functie waar het zin in heeft. Spelenderwijs leert de kleine maar liefst 160 woorden, cijfers en letters. Ook ontdekt het in de interactieve spelfunctie de tijd, dieren, lichaamsdelen, instrumenten, klanken, liedjes en melodietjes. De hoogte van de tafel is 45 cm. Als het tekenbord is opengeklapt heeft de tafel een hoogte van ongeveer 80 cm. Werkt op 3 AA batterijen (niet inbegrepen).
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3830382
Afmeting: verpakking 60 x 41 x 19,5 cm
Benodigde batterijen: 3x Philips Longlife Batterij Zinc AA/R6, 12st. (1150049)  
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 3417761546239
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Taal: Nederlandstalig
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Hieronder staan vragen die andere mensen al gesteld hebben

Op 9 februari 2017 om 16:42 door Martine Kunt u mij misschien vertellen of jullie van het magisch bureau van vtech een verwachte leverdatum al hebben? Wij willen hem namelijk bestellen voor onze zoon zijn verjaardag en die is 26 februari jarig. Aangezien we al vaker bij jullie besteld hebben en tevreden over jullie zijn, zouden wij deze ook graag bij jullie willen bestellen. Mvg, Martine Stravers
Reactie van Lobbes.nl Beste Martine,

Bedankt voor je vraag.

Naar verwachting zal dit artikel volgende week weer beschikbaar zijn. U kunt bij het artikel een email-adres achterlaten dan krijgt u een e-mail op het moment dat dit product weer online staat.

Hartelijke groet,
Jurian van Lobbes.nl
Staat het antwoord hier niet tussen? Neem contact met ons op of stel je vraag hier!